• DEŇ DETÍ NA RUŽOVEJ

          • V našej škôlke sme dnes 31.5.2022 oslavovali Deň detí. Tento rok boli témou rozprávky. Pani učiteľky sa premenili na rozprávkové bytosti.

            Deti na jednotlivých stanovištiach 1. Janko Hraško, 2. Červená čiapočka,3. Rozprávka o repe, 4. Medovníková chalúpka hádali hádanky, plnili jednotlivé úlohy. Po zvládnutí všetkých úloh dostali deti darčekové balíčky a medaily.  Opäť sme s deťmi prežili ďalší nádherný deň plný zábavy a nových zážitkov.

          • DETSKÁ ŠPORTOVÁ OLYMPIÁDA

          • V priebehu tohto týždňa sa v našej škôlke športovalo. Konal sa už 5.ročník Detskej športovej olympiády. 

            V rámci témy týždňa "ŠPORTOM KU ZDRAVIU" sa v pondelok deti zúčastnili interaktívneho predstavenia s názvom "Vitamíny".  Slávnostné zahájenie olympiády sa konalo v utorok. Už tradične bol zapalený aj olympíjsky oheň. Na školskom dvore bola vztýčená olympíjska zástava. Potom nasledoval sľub športovcov a zaznela aj hymna. Deti počas týždňa súťažili v rôznych disciplínach podľa vekových kategórií. V piatok nasledovalo slávnostné vyhodnotenie. Z každej triedy boli ocenené tri dievčatá a traja chlapci s najlepšími výsledkami. Všetky deti boli obdarované medajlami za športové výkony. Deti dostali aj malý darček.  Po slávnostnom vyhodnotení nasledoval ovocný piknik a diskotéka. 

          • VYCHÁDZKA DO ZÁMOCKÉHO PARKU

          • V rámci témy týždňa "ŽIVOT PRI VODE" sa všetky triedy zúčastnili vychádzky do parku. Deti mali možnosť vidieť naživo aké zvieratá žijú pri jazierku.

            Lienky si pozreli jazierko v kaštieľskom parku. Motýliky, Ježkovia, Zajkovia a Sovičky zvládli dlhšiu trasu. Navštívili Rybárstvo Stupava, kde si deti pozreli areál. Okrem toho sme videli volavku, divú kačku a aj domáce zvieratká, ako napríklad kohúta, ovečky a kravičku. Zajkovia a Sovičky navšívili aj ihrisko. Po ceste naspäť do škôlky sme spozorovali slepúcha lámavého a aj veveričku. Deti si vychádzku veľmi užili.