• ROZLÚČKA PREDŠKOLÁKOV

          • Každý rok opúšťajú brány našej materskej školy predškoláci. Po roku sme sa dnes 27.6.2023 opäť zišli na rozlúčkovej besiedke.

            So škôlkou, mladšími kamarátmi a zamestnancami materskej školy sa lúčili Zajkovia a Sovičky. Naši predškoláci v ďalšom školskom roku nastupujú do školy. Z malých detičiek, čo občas i so slzami v očiach kráčali ráno do materskej školy sa za pár rokov stali veľkí predškoláci. Od septembra budú kráčať do školy s taškami na chrbte a začnú sa im školské povinnosti.

            Všetkým budúcim prvákom prajeme vykročenie správnou nohou a úspešný začiatok.

          • Výlet do ZOO

          • Deti z našej materskej školy navštívili dňa 23. júna 2023 ZOO v Bratislave. Návšteva zoologickej záhrady je pre deti vždy radostnou udalosťou. Cesta autobusom bola pre deti zážitkom, pretože mnohé z nich ešte autobusom necestovali. V ZOO pozorovali zvieratá, živočíchy, pestrofarebné vtáky. Deti najviac zaujalo terárium s obojživelníkmi, plazmi  a pavilón s opičkami. Zážitkové učenie je najlepšia forma nadobúdania vedomostí. Do materskej školy sme sa vracali veselí, plní zážitkov, nových poznatkov a rozmanitých informácií.Zoologickú záhradu si deti naozaj užili.

          • VÝLET DO MÚZEA VČELÁRSTVA

          • V stredu 14.6.2023 sa deti z triedy Zajkov a Sovičiek zúčastnili exkurzie v Kráľovej pri Senci. Deti navštívili Múzeum včelárstva v rámci týždennej témy "V ríši hmyzu".​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

            Oboznámili sa so životom včielok a stavbou ich tela. Videli ako sa stáča med. V okolí múzea sa nachádza veľa včelích úľov. Deti si vypočuli  prednášku o škodcoch včielok. V interiéri múzea sa nachádza veľa exponátov. Nad hlavami detí sa nachádzala Tisícročná včela zo seriálu.

          • TABLÁ PREDŠKOLÁKOV

          • Dnes deti z triedy Zajkov a Sovičiek spolu s pani učiteľkami sa v rámci vychádzky vybrali do centra Stupavy. Spoločne odniesli tablá s fotografiami detí oboch tried, ktoré odchádzajú do školy. Všetci, ktorí máte záujem pozrieť si naše tablá, môžete tak urobiť pred výkladom obchodu "Kubík" s detským oblečením na Hlavnej ulici 34/B.

            Predškoláci s pani učiteľkami