• ROZLÚČKOVÝ DEŇ S PREDŠKOLÁKMI

          • Dnes 28.6.2022 sa konala rozlúčka s predškolákmi. Ježkovia, Zajkovia a Sovičky sa lúčili s mladšími kamarátmi a pani učiteľkami. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

            Pani riadiaditeľka Bc. Monika Snopková sa prihovorila predškolákom a pasovala ich za školákov. Deti dostali ako pamiatku na roky strávené v našej škôlke knižku s venovaním. Predviedli čo všetko sa v škôlke naučili. Na vystúpenie sa prišla pozrieť aj pani riaditeľka ZŠ v Stupave  Mgr. Zuzana Šimková a pani zástupkyňa ZŠ Mgr. Ľubica Klasová. Po programe nasledovalo predstavenie "Funny a kamaráti". Všetky deti si predstavenie užili. Po obede sa uskutočnilo slávnostné posedenie predškolákov. Pre deti bolo pripravené sladké prekvapenie a diskotéka.

            Našim už o chvíľu školákom želá celý kolektív MŠ veľa úspechov v škole. 

          • JARNÁ BRIGÁDA

          • V sobotu 11.6.2022 sa stretli na školskom dvore rodičia a zamestnaci našej MŠ. Ďakujeme rodičom za účasť a pomoc pri zvelaďovaní našej MŠ. 

            Vykonal sa kus práce:  nátery preliezok, nátery drevených a kovových herných zostáv, lavičiek, stolov pre deti, plota, obnova náterov pieskoviska, osadenie kvetináčov a kvetov na dopravnom ihrisku, nátery lode, palachu, skalky, vyčistenie priestorov budovy pri dopravnom ihrisku, údržba dopravných prostriedkov.

          • DEŇ RODINY

          • Vo štvrtok 2.6.2022 v našej materskej škole v poobedňajších hodinách sa konalo podujatie s názvom „ Deň rodiny.“ Cieľom podujatia bolo, aby sme aspoň na chvíľku mohli uniknúť z uponáhľaného sveta a od pracovných povinností. Spoločne sa spoznali a zabavili. 

            Podujatie „Deň rodiny“ bolo prvým veľkým podujatím za účasti rodičov po pandémii koronavírusu. Kolektív MŠ vymyslel niečo nové. Na úvod sa prihovorila pani riaditeľka k deťom aj rodičom. Nasledoval tanec detí na pieseň „Dospelý “ od Mira Jaroša. Zabávala nás stupavská kapela „ Pollák Band.“ Pre deti a rodičov boli pripravené historické hry a spoločná opekačka. Deti sa mohli vyskákať na skákacom hrade. Na občerstvenie pre deti a rodičov boli pripravené rôzne nápoje a sladký koláč, ktorý nám upiekli naše šikovné pani kuchárky. Mamičky tiež prispeli svojou šikovnosťou a napiekli sladké a slané koláčiky. Počasie nám prialo a tak sa naše zábavno-rodinné popoludnie vydarilo. Počas celého podujatia vládla perfektná nálada.

            Veľké poďakovanie patrí celému kolektívu MŠ Ružová za tímovú prácu pri organizácii podujatia. Už teraz sa tešíme na ďalšie podujatie. Ďakujeme aj rodičom a deťom za príjemné popoludnie.