• JABLKOVANIE V MŠ

          • Pri príležitosti Dňa pôvodných odrôd jabĺk strávili deti dnešný deň 23.10.2023 v znamení jabĺk.

            Už počas ranných hier mali deti pripravené aktivity týkajúce sa jabĺčok. Po desiatej pokračovali radostným putovaním po triedach pri plnení jablkových úloh. V každej triede ich čakala jedna úloha, na ktorú sa dychtivo vrhli. Za jej splnenie získali časť puzzle označenej číslom – každá trieda inú farbu. Po splnení všetkých úloh sme sa všetci zišli v jedálni a deti spoločnými silami poskladali puzzle podľa čísiel do tvaru veľkého megajablka. Za svoju šikovnosť boli odmenené jabĺčkovým džúsikom a jabĺčkovo-škoricovou štrúdličkou. Užili si kopu zábavy a na olovrant si vychutnali jablkové pité, ktoré upiekli naše pani kuchárky.

            Už teraz sa tešíme sa na ďalší rok.:-) 

          • UVÍTANIE DETÍ DO ŽIVOTA

          • V sobotu 21.10.2023 na Mestskom úrade v Stupave pri príležitosti uvítania detí do života predviedli deti z našej materskej školy program, ktorý si nacvičili s pani učiteľkami.

          • TRIEDA ZAJKOV V EKOCENTRE

          • Dnes 18.10.2023 sa trieda Zajkov zúčastnila prednášky v Ekocentre.

            Deti sa dozvedeli veľmi zaujímavé poznatky o živote sovičiek a o druhoch, ktoré žijú na Slovensku. Veľmi aktívne sa zapájali do diskusie o danej téme. Nakreslili podľa predlohy nádherné obrázky. Táto prednáška bola pre deti veľmi poučná.

          • TEKVIČKOVÝ DEŇ

          • V našej materskej škole sa dnes 4.10.2023 konal už 4. ročník „Tekvičkového dňa“. Navštívili nás strašidlá a nie obyčajné ale špeciálne tekvičkové.

            Prišli aj so svojimi kamarátmi a priniesli hneď päť pokladov. Poklady riadne ukryli a deťom prichystali k ich nájdeniu podrobný plán. Naše deti sa však nezľakli len tak ľahko, prišli do škôlky pripravené v perfektných kostýmoch. Tekvičkové šialenstvo pohltilo aj zamestnancov našej materskej školy, ktorí prišli taktiež v kostýmoch tekvičiek. Nikoho neprekvapí, že poklady boli nájdené a spravodlivo rozdelené. A čo tekvičkové strašidielka? Tie sa budú dobre zabávať na Dňoch Zelá v Stupave.