• KOLOBEŽKIÁDA

          • Dnes 9.4.2024 sa v našej škôlke uskutočnila už tradičná Kolobežkiáda. Deti prekonávali rozmanité dráhy, či už formou sútaže dvojíc, štafety, dodržiavania jazdy vpravo alebo dokonca aj okruh na formuli.

            Jazdili taktiež na rôznych dopravných prostriedkoch: bicykel, odrážadlo, kolobežka a spomínaná nová formula. Prešli si krstom nové dopravné prostriedky. Deti mali najväčšiu radosť práve z formule. Deti okrem fyzických úloh, museli riešiť aj logické, matematické úlohy a hádanky. Deti za splnenie všetkých stanovíšť dostali Vodičský preukaz pre šikovného škôlkara s ich menom. Dúfam, že sa táto vydarená akcia bude opakovať aj nabudúci rok, a preto Doskolobežkovania!

          • VYHRALI SME 3.MIESTO VO VÝTVARNEJ SÚŤAŽI

          • V marci sa naša materská škola zapojila do výtvarnej súťaže od Lenivej učiteľky na tému "KNIHOMOĽ". S deťmi sme sa rozprávali kto to ten "knihomoľ" je a vymýšľali ako vyzerá. Deti z predškolských tried nakreslili triedneho knihomoľa.  Do súťaže sme poslali dve výtvarné práce. Jedného originálneho knihomoľa nakreslila Emmka z triedy Zajkov a druhého Oliverko z triedy Sovičiek.  Celkovo súťažilo až 120 výtvarných prác z celého Slovenska. Počas veľkonočných prázdnin prebiehalo hlasovanie. Ďakujeme všetkým, ktorí podporili svojím hlasom deti z našej materskej školy. Emmka získala 3. miesto za svoje výtvarné dielo. Deti, ktoré sa zapojili boli odmenené diplomom a pastelkami. Do triedy sme získali vecnú cenu Puzzle- farebná abeceda. Deti v našej MŠ veľa kreslia a preto nás potešilo, že sme dostali aj maľovanky dinosaurov a jednorožcov. Veľmi sa tešíme tomuto úspechu.